Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

De dakbedekking repareren in Purmerend

Een schadevrije dakbedekking op uw woning is essentieel om vervelende lekkages onder de dakbedekking tegen te gaan. Het komt geregeld voor dat woningbezitters te maken krijgen met daklekkages, die zij pas op een laat moment detecteren. Als gevolg hiervan kunnen er rottende plekken in het houtwerk onder de dakbedekking zijn ontstaan. Het kost vaak enkele maanden om dergelijke vormen van waterschade te herstellen. Reden genoeg om uw dakbedekking regelmatig te laten onderhouden. Is het onderhouden van uw dakbedekking al te laat? Laat uw dakbedekking repareren in Purmerend door een van onze ervaren loodgieters! Ook voor het onderhouden van de dakbedekking kunt u bij onze loodgieters terecht.

Een kapotte dakbedekking repareren

Bij het repareren van de dakbedekking is het allereerst belangrijk om de precieze schade aan de dakbedekking vast te stellen. Vaak zijn er scheurtjes of kleine gaatjes in de dakbedekking ontstaan als gevolg van takken en steentjes die tegen de dakbedekking zijn geslagen in de herfstmaanden. Het is relatief simpel om de dakbedekking te repareren in dit geval. Vaak is het dichtbranden van de gaatjes en scheurtjes voldoende om ernstige lekkages onder de dakbedekking te voorkomen. Bij een schuin dak kan de dakbedekking repareren soms behoorlijk lastig zijn. Dit geldt in het bijzonder voor schuine daken met een rieten dakbedekking.

De dakbedekking laten onderhouden

Wij helpen u niet alleen bij een dakbedekking repareren in geval van schade, maar kunnen de dakbedekking ook voor u onderhouden. Het onderhouden van de dakbedekking wordt doorgaans eens per twee jaar gedaan. Zo is de kans op schade aan het houtwerk onder uw dakbedekking, uw muren en uw plafonds het kleinst. Het is hierbij vanzelfsprekend enigszins afhankelijk van de leeftijd van uw dakbedekking of het wellicht iets vaker of juist iets minder vaak hoeft. Laat u hierover adviseren door onze loodgieters!

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!