Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Een daklekkage in Purmerend op laten lossen

Er zijn verschillende plekken binnen uw woning te bedenken waar een lekkage zou kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond uw leidingen, of rond de afvoer van uw sanitaire voorzieningen. Heeft u echter weleens nagedacht over de mogelijkheid dat u te maken krijgt met een daklekkage? Een daklekkage ontstaat vaak als gevolg van schade aan uw dakbedekking. Door deze beschadigingen kunnen het regenwater en andere vormen van neerslag eenvoudig bij uw woning naar binnen sijpelen. Dit is logischerwijs iets wat u zo goed mogelijk wilt zien te voorkomen! Het vocht trekt namelijk snel in het houtwerk onder uw dakbedekking, waardoor er rottende plekken kunnen ontstaan.

De bron van een daklekkage achterhalen

Het kan behoorlijk lastig zijn om de bron van een daklekkage zelf te achterhalen. Vaak gaat het hierbij om een heel dun scheurtje of barstje in de dakbedekking. Onze loodgieters beschikken over verschillende hulpmiddelen waarmee het achterhalen van de bron van een lekkage aan uw dak aanzienlijk makkelijker wordt. Vaak is het uitvoeren van hak- en breekwerk niet eens nodig om de lekkage onder uw dakbedekking op te lossen. Zodra de bron van de daklekkage gevonden is, kunnen onze betrouwbare loodgieters direct voor een passende oplossing zorgen.

Onderhoud aan uw dakbedekking uitvoeren

Om de kans op een daklekkage zo klein mogelijk te maken is het raadzaam om regelmatig onderhoud aan uw dakbedekking uit te laten voeren. Het uitvoeren van onderhoud kunt u aan onze loodgieters overlaten of aan dakdekkers bij u uit de buurt. Zij lopen uw volledige dakbedekking na op een beginnende slijtage en zorgen waar mogelijk direct voor herstelwerkzaamheden. Bij een plat dak is het vaak voldoende om de scheurtjes dicht te branden, waarmee vervelende lekkages onder de dakbedekking voorkomen kunnen worden.

Tip: laat het onderhoud zeker eens per twee jaar uitvoeren!

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!