Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Schakel hulp in bij een gaslekkage in Purmerend

Wanneer men over lekkages spreekt, heeft men het vaak over vochtlekkages. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende leiding, of een lekkage onder uw dakbedekking. Er zijn echter veel meer soorten lekkages die u door een loodgieter kunt laten verhelpen! Zo bieden onze ervaren loodgieters u onder meer hulp bij het verhelpen van een gaslekkage in Purmerend. Bij een gaslekkage is het net als bij een vochtlekkage van groot belang dat u deze zo snel mogelijk laat verhelpen. Des te eerder de gaslekkage verholpen wordt, des te kleiner is de kans op gevaarlijke situaties als gevolg van deze lekkage.

Mogelijke gevolgen van een gaslekkage in huis

Een gaslekkage brengt twee belangrijke gevaren met het zich mee. Het eerste gevaar van een gaslekkage is het feit dat u verstikt kunt raken. De koolmonoxide die bij deze lekkage vrijkomt geeft u een duf gevoel, waarbij vitale lichaamsfuncties worden uitgeschakeld op het moment dat u daadwerkelijk in slaap bent gevallen. Dit maakt dat u in uw eigen tong kunt stikken, met alle gevolgen van dien.

Naast het verstikkingsgevaar, ontstaat er ook een explosiegevaar. Dit explosiegevaar komt voort uit de combinatie van koolmonoxide met open vuur. Bij een gaslekkage is het dan ook zeer onverstandig om uw gasfornuis te gebruiken of een kaars aan te steken. In veel gevallen zal de hoeveelheid koolmonoxide echter niet voldoende zijn om ook daadwerkelijk een explosie te kunnen veroorzaken.

Een gaslekkage in huis laten verhelpen

Gaslekkage Purmerend

Mocht u een sterke gaslucht in huis ruiken, dan kan dit een signaal zijn dat u te maken heeft met een gaslekkage. Probeer deze lekkage niet zelf op te lossen, maar schakel hier altijd professionele hulp voor in. Onze loodgieters kunnen bij u aan de deur komen om een oplossing te bieden voor de lekkage. Met speciale hulpmiddelen is het mogelijk om de bron van de lekkage te achterhalen en direct voor een oplossing te zorgen.

In de tijd tussen het inschakelen en arriveren van onze loodgieters, doet u er verstandig aan om alle ramen en deuren open te zetten. Gebruik in ieder geval nooit open vuur en ga even naar buiten als u zich duf begint te voelen. Door uw woning goed te laten ventileren kan de gaslucht uit uw woning trekken, waarmee de kans op een verstikking of explosie afneemt. Ook kunt u de centrale gaskraan binnen uw woning tijdelijke dichtdraaien, om te voorkomen dat er nog meer gas in uw woning stroomt.

Heeft u te maken met een gaslekkage? Neem direct contact op met onze loodgieter en laat het vandaag nog herstellen!

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!