Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Regenpijp lekkage in Purmerend

Een regenpijp lekkage in Purmerend kan hele nare gevolgen hebben! Het hemelwater wat uit de regenpijp lekt en vervolgens via de buitenmuur naar beneden stroomt leidt namelijk tot het slijten van de coating op de buitenmuur. Naarmate deze coating verder slijt, zal een deel van het vocht in de muur trekken. Dit resulteert na verloop van tijd in vochtschade aan de binnenzijde van uw woning. U herkent de vochtplekken aan hun gele tot lichtbruine kleur. Het herstellen van dergelijke vochtplekken kost vaak veel tijd. U kunt de muur pas herstellen, voordat de vochtgraad van de muur flink gedaald is. Onze loodgieter helpt u graag bij het verhelpen van een regenpijp lekkage in Purmerend.

Regenpijp lekkage in Purmerend snel verhelpen

Om de kans op een ernstige vochtschade als gevolg van een regenpijp lekkage in Purmerend te minimaliseren, is het raadzaam om de hulp van onze loodgieter zo snel mogelijk in te schakelen. Onze loodgieter biedt u een spoedservice, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Een regenpijp lekkage verhelpen kan betekenen dat de volledige regenpijp vervangen moet worden, dat deze opnieuw aan de dakgoot bevestigd moet worden, enzovoorts.

Loodgieter inschakelen voor vervanging

regenpijp lekkageOnze loodgieter spoort de bron van de regenpijp lekkage graag voor u op. Op basis van de gevonden oorzaak zorgt deze direct voor een passende oplossing. Zoals reeds genoemd werd, kan dit het vervangen van de regenpijp betekenen. Zeker bij oudere regenpijpen loont het vaak niet om de regenpijp te herstellen. Het is een tijdelijk oplossing, welke op langere termijn nauwelijks wat verhelpt. De lekkage zal zich al snel opnieuw voordoen in dit geval. In sommige gevallen bevindt de oorzaak van de lekkage zich rond de aanhechting bij de dakgoot. Het vervangen of herstellen van de dakgoot kan in zo’n geval noodzakelijk zijn.

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!