Riool ontstopping in Purmerend

Een verstopt riool is een vervelend mankement. Het water loopt niet weg, maar komt in plaats daarvan omhoog. Met alle ongemakken van dien. Wanneer u te lang met verstoppingsproblemen te kampen hebt, kunnen ze allerlei mogelijke manieren van schade veroorzaken aan uw vloer, wanden of interieur. Wacht daarom niet te lang, maar laat riool ontstopping snel en efficiënt plaatsvinden!

Oorzaken van een riool ontstopping

Heeft u last van een verstopt riool? Misschien is het niet de eerste keer. Riool ontstoppingen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. De meest voorkomende oorzaak is dat er een ontstopping ontstaat bij het doorspoelen van vaste stoffen. Denk hierbij aan stoffen als:

 • Teveel wc-papier
 • Luiers
 • Maandverband en/of tampons
 • Etensresten

Ook bij het doorspoelen van vetten en olie kan een verstopping ontstaan. Dat een riool wel eens kan ontstoppen valt te verklaren doordat het is ontworpen voor de afvoer van water en wc-papier. Wanneer andere voorwerpen of vloeistoffen worden doorgespoeld is er een grotere kans dat er een ontstopping ontstaat.

Zo kunt u in het vervolg een ontstopping aan uw riool voorkomen

Om een ontstopping aan uw riool te voorkomen is het belangrijk om geen andere voorwerpen of vloeistoffen dan water en wc-papier door te spoelen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere tips die u kunt toepassen om de kans op een verstopping te verkleinen. De Loodgieter Purmerend zet een aantal van deze tips voor u op een rij.

 • Maak gebruik van een zeef in de gootsteen > om te voorkomen dat er andere voorwerpen door het putje wegspoelen, kunt u er een klein zeefje voor leggen wat de meeste ‘rommel’ zal tegenhouden.
 • Spoel uw afvoer regelmatig preventief door > door het preventieve doorspoelen zullen kleine ontstoppingen niet veranderen in grote ontstoppingen.
 • Maak gebruik van ontstoppingsmiddel > Wanneer een kleine ontstopping ontstaat, kan dit vaak opgelost worden door ontstoppingsmiddel. Op deze manier zal de grootte van de ontstopping beperkt blijven.

Riool ontstopping: Een deskundig adres in Purmerend

riool ontstopping purmerendGelukkig hoeft u voor een betrouwbaar adres niet lang te zoeken. Ons loodgietersbedrijf heeft alles in huis om uw riool ontstopping tot een succes te maken. Dankzij onze deskundigheid en jarenlange ervaring hebben wij al heel wat problemen de wereld uit mogen helpen. Binnenkort misschien ook de uwe? Onze werkwijze is eenvoudig. U hoeft ons slechts ons speciale telefoonnummer te bellen, en wij maken een afspraak met u voor riool ontstopping. Of als u dat liever heeft, sturen wij een offerte. Er komt dan een ervaren loodgieter bij u langs. Samen kijken we dan naar wat er gebeuren moet. Meestal is het verhelpen van een groot probleem voor ons slechts een kleine moeite. Zo bent u snel van uw narigheid verlost!

Uw 24/7 loodgieter in Purmerend: Het bewijs dat een goede service niet duur hoeft te zijn

Een goede service hoeft niet duur te zijn. Wij vormen daar graag het bewijs van! Vele tevreden klanten gingen u voor. Mogen wij binnenkort ook u van dienst zijn? Bel ons telefoonnummer of vul het contactformulier in en laat u overtuigen!

Waarom kiest u voor ons

 • De CV specialist
 • 24/7 loodgietersbedrijf
 • Riool ontstopping mogelijk
 • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar