Over Rob’s Installatie Service

Wij van Rob’s Installatie Service Purmerend staan 24-uur voor u klaar! Onze ervaren loodgieters krijgen dagelijks te maken met verschillende loodgietersproblemen, hierdoor weten we ook goed hoe we uw problemen snel kunnen oplossen. U kunt bij ons terecht voor het installeren of repareren van uw CV-ketel, het ontstoppen van de riolering en alle andere loodgieterswerkzaamheden. Vanwege onze 24-uurs service kunt u ons altijd bellen, overdag of ’s nachts, doordeweeks of in het weekend en zelfs op feestdagen zijn we bereikbaar. Zit je met een probleem of denk je dat het goed is dat een vakman even meekijkt? Bel ons zo snel mogelijk!

Neem contact op met uw loodgieter

Over ons

Zit u met een verstopt riool? Geen probleem, ons loodgietersbedrijf heeft alles in huis om uw probleem te verhelpen. Door de jaren heen hebben we veel kennis opgebouwd, daarom is het verhelpen van een groot probleem meestal slechts een kleine moeite.

We zijn werkzaam in Purmerend en omstreken en dankzij onze spoedservice zijn we binnen korte tijden bij u. Door direct contact met ons op te nemen, kunt u grote schade voorkomen in of rondom uw woning. Twijfel niet, contact ons!

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar