Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

WC verstopping in Purmerend

Wanneer u in het verleden al eens te maken heeft gehad met een wc verstopping in Purmerend, weet u wat de nare gevolgen hiervan kunnen zijn. De toiletpot kan overstromen, op het moment dat u de verstopping in de wc niet tijdig zou (laten) verhelpen. Daar komt bij dat een wc verstopping vaak een vervelende geur veroorzaakt. Het is lastig om deze geur te doen laten verdwijnen, wanneer u de verstopping nog niet heeft opgelost. Onze loodgieters helpen u graag bij het verhelpen van een verstopping.

Wat te doen bij een wc verstopping?

WC verstoppingEen wc verstopping in Purmerend is doorgaans het gevolg van een ophoping van restafval. Denk bijvoorbeeld aan proppen toiletpapier of andere attributen die in de toiletpot worden gegooid en daar niet horen. Bij het ontstoppen van een afvoerleiding is het belangrijk om deze ophoping van restafval in beweging te krijgen, zodat het kan worden afgevoerd naar de centrale riolering. U kunt dit zelf proberen met bijvoorbeeld een trekveer. De trekveer trekt de ophoping van restafval los van de wanden van een afvoerleiding. Ook een ontstopper kan uitkomst bieden. Chemische middelen voor het ontstoppen van een verstopte afvoer worden afgeraden. Ze zijn slecht voor het milieu en kunnen de afvoer beschadigen.

Bel de loodgieter in Purmerend

Maak het uzelf makkelijker bij een wc verstopping oplossen, door de loodgieter in Purmerend te bellen. Onze loodgieter biedt u een spoeddienst, waarmee we u ook in de avond van dienst zijn. Zo blijft u nooit lang met een verstopping zitten. Professionele hulpmiddelen maken het voor onze loodgieters relatief makkelijk om een verstopping in de afvoerleiding te verhelpen. Ook kan met een camera onderzocht worden wat de verstopping in de afvoerleiding veroorzaakt heeft. Het loont om de afvoer periodiek preventief te laten ontstoppen. Op deze manier groeit een beginnende verstopping niet uit tot een serieuze verstopping.

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!