Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Een afvoerverstopping in Purmerend oplossen

Naast een lekkage in woningen vormt ook een afvoerverstopping in Purmerend een grote ergernis voor veel woningbezitters. Dit is niet voor niets! Het is vaak niet mogelijk om een afvoerverstopping in huis zelf op te lossen, waardoor u altijd afhankelijk bent van de hulp van een loodgieter. Gelukkig staan de betrouwbare loodgieters van ons loodgietersbedrijf dagelijks voor u klaar om hulp te bieden bij het oplossen van verstoppingen in de afvoer of riolering onder uw woning. Een verstopte afvoer gaat in veel gevallen gepaard met een smerige stank. Ook kan gebruik van uw sanitair niet langer mogelijk zijn. Reden genoeg om de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen!

Het ontstaan van een verstopte afvoer

Een verstopte afvoer is in veel gevallen het gevolg van opgehoopt restafval wat door de jaren heen in de afvoer terechtgekomen is. Het restafval zakt in de afvoer naar de bodem en kan vervolgens niet meer worden meegevoerd door het water in de afvoer. Als gevolg hiervan zal de hoeveelheid restafval wat op de bodem van de afvoer komt te liggen steeds groter worden. Dit is het begin van een verstopping in uw afvoer. Een afvoerverstopping kan alleen verholpen worden door de afvoer onder een hoge druk door te laten spuiten. Hier kunnen onze ervaren loodgieters u bij helpen. Wij beschikken over de juiste hulpmiddelen om de afvoer krachtig door te spuiten.

Probeer een afvoerverstopping te voorkomen

Nog beter dan het oplossen van een afvoerverstopping is het voorkomen van de verstopping. Dit is relatief eenvoudig, door het restafval zo goed mogelijk buiten de afvoer te houden. Maak bijvoorbeeld gebruik van een zeefje in de gootsteen, probeer het gebruik van toiletpapier binnen uw gezin te beperken en plaats een bladvanger over de regenpijpen buiten uw woning.

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!