Waarom kiest u voor ons

 • De CV specialist
 • 24/7 loodgietersbedrijf
 • Riool ontstopping mogelijk
 • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Hulp nodig bij een lekkage in Purmerend? Wij staan voor u klaar!

Wanneer u met een lekkage in uw woning te maken krijgt is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een lekkage in Purmerend kan voor een blijvende waterschade aan uw muren, plafonds en meubels zorgen. Daarbij kost het vaak enkele maanden om het vocht uit uw woning te laten trekken, waarna begonnen kan worden met het herstel van de waterschade. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze loodgieters in te schakelen! Het vervelende aan een lekkage is dat de bron van de lekkage vaak zeer moeizaam te achterhalen is. Veel mensen slagen er dan ook niet in om de bron van de lekkage met het blote oog te vinden. Niet voor niets zorgt een lekkage voor een grote ergernis bij veel mensen.

Hulpmiddelen om een lekkage te achterhalen

Onze ervaren loodgieters beschikken over handige hulpmiddelen die we kunnen gebruiken voor het achterhalen van de bron van een lekkage in uw woning. Vaak is het achterhalen van de bron van een lekkage snel voor u uitgevoerd, zodat we dezelfde dag nog voor een oplossing kunnen zorgen om erger te voorkomen. Waar het voorheen vaak noodzakelijk was om hak- en breekwerk uit te voeren voor het oplossen van lekkages is dat tegenwoordig vaak niet meer het geval. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de hulpmiddelen die we kunnen gebruiken bij het achterhalen van de bron van een lekkage.

Lekkages zo goed mogelijk voorkomen

Nog beter dan het herstLekkage in Purmerendellen van een lekkage is natuurlijk het voorkomen van lekkages in uw woning. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Een lekkage kan immers op tal van verschillende plekken in uw woning ontstaan. Toch helpen we u graag bij het minimaliseren van de kans op lekkages. Enerzijds door loodgietersklussen van uw over te nemen, anderzijds door regelmatig onderhoud uit te voeren aan loodgieterselementen in huis. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van leidingen, de afvoer, etc.  

HULP NODIG BIJ EEN LEKKAGE IN PURMEREND? NEEM DIRECT CONTACT OP!

Diensten

 • 24/7 loodgieter
 • Riool ontstopping
 • CV ketel reparaties
 • Onderhoud CV

24/7 bereikbaar

Regenpijp lekkage in Purmerend

Een regenpijp lekkage in Purmerend kan hele nare gevolgen hebben! Het hemelwater wat uit de regenpijp lekt en vervolgens via de buitenmuur naar beneden stroomt leidt namelijk tot het slijten van de coating op de buitenmuur. Naarmate deze coating verder slijt, zal een deel van het vocht in de muur trekken. Dit resulteert na verloop van tijd in vochtschade aan de binnenzijde van uw woning. U herkent de vochtplekken aan hun gele tot lichtbruine kleur. Het herstellen van dergelijke vochtplekken kost vaak veel tijd. U kunt de muur pas herstellen, voordat de vochtgraad van de muur flink gedaald is. Onze loodgieter helpt u graag bij het verhelpen van een regenpijp lekkage in Purmerend.

Regenpijp lekkage snel verhelpen

Om de kans op een ernstige vochtschade als gevolg van een regenpijp lekkage in Purmerend te minimaliseren, is het raadzaam om de hulp van onze loodgieter zo snel mogelijk in te schakelen. Onze loodgieter biedt u een spoedservice, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Een regenpijp lekkage verhelpen kan betekenen dat de volledige regenpijp vervangen moet worden, dat deze opnieuw aan de dakgoot bevestigd moet worden, enzovoorts.

Loodgieter inschakelen voor vervanging

regenpijp lekkageOnze loodgieter spoort de bron van de regenpijp lekkage graag voor u op. Op basis van de gevonden oorzaak zorgt deze direct voor een passende oplossing. Zoals reeds genoemd werd, kan dit het vervangen van de regenpijp betekenen. Zeker bij oudere regenpijpen loont het vaak niet om de regenpijp te herstellen. Het is een tijdelijk oplossing, welke op langere termijn nauwelijks wat verhelpt. De lekkage zal zich al snel opnieuw voordoen in dit geval. In sommige gevallen bevindt de oorzaak van de lekkage zich rond de aanhechting bij de dakgoot. Het vervangen of herstellen van de dakgoot kan in zo’n geval noodzakelijk zijn.

LOODGIETER NODIG IN PURMEREND? SCHAKEL ONS DIRECT IN!

Waarom kiest u voor ons

 • De CV specialist
 • 24/7 loodgietersbedrijf
 • Riool ontstopping mogelijk
 • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Schakel hulp in bij een gaslekkage in Purmerend

Wanneer men over lekkages spreekt, heeft men het vaak over vochtlekkages. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende leiding, of een lekkage onder uw dakbedekking. Er zijn echter veel meer soorten lekkages die u door een loodgieter kunt laten verhelpen! Zo bieden onze ervaren loodgieters u onder meer hulp bij het verhelpen van een gaslekkage in Purmerend. Bij een gaslekkage is het net als bij een vochtlekkage van groot belang dat u deze zo snel mogelijk laat verhelpen. Des te eerder de gaslekkage verholpen wordt, des te kleiner is de kans op gevaarlijke situaties als gevolg van deze lekkage.

Mogelijke gevolgen van een gaslekkage in huis

Een gaslekkage brengt twee belangrijke gevaren met het zich mee. Het eerste gevaar van een gaslekkage is het feit dat u verstikt kunt raken. De koolmonoxide die bij deze lekkage vrijkomt geeft u een duf gevoel, waarbij vitale lichaamsfuncties worden uitgeschakeld op het moment dat u daadwerkelijk in slaap bent gevallen. Dit maakt dat u in uw eigen tong kunt stikken, met alle gevolgen van dien.

Naast het verstikkingsgevaar, ontstaat er ook een explosiegevaar. Dit explosiegevaar komt voort uit de combinatie van koolmonoxide met open vuur. Bij een gaslekkage is het dan ook zeer onverstandig om uw gasfornuis te gebruiken of een kaars aan te steken. In veel gevallen zal de hoeveelheid koolmonoxide echter niet voldoende zijn om ook daadwerkelijk een explosie te kunnen veroorzaken.

Een gaslekkage in huis laten verhelpen

Gaslekkage Purmerend

Mocht u een sterke gaslucht in huis ruiken, dan kan dit een signaal zijn dat u te maken heeft met een gaslekkage. Probeer deze lekkage niet zelf op te lossen, maar schakel hier altijd professionele hulp voor in. Onze loodgieters kunnen bij u aan de deur komen om een oplossing te bieden voor de lekkage. Met speciale hulpmiddelen is het mogelijk om de bron van de lekkage te achterhalen en direct voor een oplossing te zorgen.

In de tijd tussen het inschakelen en arriveren van onze loodgieters, doet u er verstandig aan om alle ramen en deuren open te zetten. Gebruik in ieder geval nooit open vuur en ga even naar buiten als u zich duf begint te voelen. Door uw woning goed te laten ventileren kan de gaslucht uit uw woning trekken, waarmee de kans op een verstikking of explosie afneemt. Ook kunt u de centrale gaskraan binnen uw woning tijdelijke dichtdraaien, om te voorkomen dat er nog meer gas in uw woning stroomt.

Heeft u te maken met een gaslekkage? Neem direct contact op met onze loodgieter en laat het vandaag nog herstellen!