Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Hulp nodig bij een lekkage in Purmerend? Wij staan voor u klaar!

Wanneer u met een lekkage in uw woning te maken krijgt is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een lekkage in Purmerend kan voor een blijvende waterschade aan uw muren, plafonds en meubels zorgen. Daarbij kost het vaak enkele maanden om het vocht uit uw woning te laten trekken, waarna begonnen kan worden met het herstel van de waterschade. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze loodgieters in te schakelen! Het vervelende aan een lekkage is dat de bron van de lekkage vaak zeer moeizaam te achterhalen is. Veel mensen slagen er dan ook niet in om de bron van de lekkage met het blote oog te vinden. Niet voor niets zorgt een lekkage voor een grote ergernis bij veel mensen.

Hulpmiddelen om een lekkage te achterhalen

Onze ervaren loodgieters beschikken over handige hulpmiddelen die we kunnen gebruiken voor het achterhalen van de bron van een lekkage in uw woning. Vaak is het achterhalen van de bron van een lekkage snel voor u uitgevoerd, zodat we dezelfde dag nog voor een oplossing kunnen zorgen om erger te voorkomen. Waar het voorheen vaak noodzakelijk was om hak- en breekwerk uit te voeren voor het oplossen van lekkages is dat tegenwoordig vaak niet meer het geval. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de hulpmiddelen die we kunnen gebruiken bij het achterhalen van de bron van een lekkage.

Lekkages zo goed mogelijk voorkomen

Nog beter dan het herstLekkage in Purmerendellen van een lekkage is natuurlijk het voorkomen van lekkages in uw woning. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Een lekkage kan immers op tal van verschillende plekken in uw woning ontstaan. Toch helpen we u graag bij het minimaliseren van de kans op lekkages. Enerzijds door loodgietersklussen van uw over te nemen, anderzijds door regelmatig onderhoud uit te voeren aan loodgieterselementen in huis. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van leidingen, de afvoer, etc.  

_______________________________________

Regenpijp lekkage in Purmerend

Een regenpijp lekkage in Purmerend kan hele nare gevolgen hebben! Het hemelwater wat uit de regenpijp lekt en vervolgens via de buitenmuur naar beneden stroomt leidt namelijk tot het slijten van de coating op de buitenmuur. Naarmate deze coating verder slijt, zal een deel van het vocht in de muur trekken. Dit resulteert na verloop van tijd in vochtschade aan de binnenzijde van uw woning. U herkent de vochtplekken aan hun gele tot lichtbruine kleur. Het herstellen van dergelijke vochtplekken kost vaak veel tijd. U kunt de muur pas herstellen, voordat de vochtgraad van de muur flink gedaald is. Onze loodgieter helpt u graag bij het verhelpen van een regenpijp lekkage in Purmerend.

Regenpijp lekkage snel verhelpen

Om de kans op een ernstige vochtschade als gevolg van een regenpijp lekkage in Purmerend te minimaliseren, is het raadzaam om de hulp van onze loodgieter zo snel mogelijk in te schakelen. Onze loodgieter biedt u een spoedservice, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Een regenpijp lekkage verhelpen kan betekenen dat de volledige regenpijp vervangen moet worden, dat deze opnieuw aan de dakgoot bevestigd moet worden, enzovoorts.

Loodgieter inschakelen voor vervanging

regenpijp lekkageOnze loodgieter spoort de bron van de regenpijp lekkage graag voor u op. Op basis van de gevonden oorzaak zorgt deze direct voor een passende oplossing. Zoals reeds genoemd werd, kan dit het vervangen van de regenpijp betekenen. Zeker bij oudere regenpijpen loont het vaak niet om de regenpijp te herstellen. Het is een tijdelijk oplossing, welke op langere termijn nauwelijks wat verhelpt. De lekkage zal zich al snel opnieuw voordoen in dit geval. In sommige gevallen bevindt de oorzaak van de lekkage zich rond de aanhechting bij de dakgoot. Het vervangen of herstellen van de dakgoot kan in zo’n geval noodzakelijk zijn.

Waarom kiest u voor ons

  • De CV specialist
  • 24/7 loodgietersbedrijf
  • Riool ontstopping mogelijk
  • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!