Loodgieter Kwadijk – Rob’s Installatie Service 24-uur!

De ervaren CV specialist

Of het nu gaat om installatie of reparatie, wij zorgen voor een CV-ketel die perfect in orde is. Optimaal rendement en een goed verwarmd huis!

24/7 loodgietersbedrijf

Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar, wij staan dus zowel overdag als ’s nachts voor u klaar. Ook in het weekend kunt u ons bereiken voor een (spoed)klus.

Riool ontstopping

Heeft u last van een verstopping? Wij komen direct naar u toe en lossen alles vakkundig op. Zo kunt u snel weer verder!

Snel een ervaren loodgieter nodig?

Zoekt u een loodgieter in Kwadijk? U vindt hem bij ons!

Hoewel er op internet steeds meer informatie te vinden is over het uitvoeren van loodgietersklussen binnen woningen, kan de hulp van onze loodgieter in Kwadijk wenselijk zijn in sommige gevallen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u op het punt staat te beginnen met een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. In zo’n geval kunt u niet aan het uitvoeren van loodgietersklussen ontkomen. Er moeten leidingen worden aangelegd, er moet sanitair op de afvoer worden aangesloten, wellicht wilt u een nieuwe cv-ketel laten installeren, enzovoorts. Onze ervaren loodgieter uit Kwadijk kan deze klussen snel en vakkundig voor u uitvoeren. Zo loopt de verbouwing geen vertraging op en bent u ervan verzekerd dat de kans op vervelende complicaties minimaal is.

Lekkages laten verhelpen door de loodgieter uit Kwadijk

Een van deze complicaties zou een lekkage kunnen zijn. Lekkages kunnen op verschillende plekken binnen uw woning ontstaan. Denk aan een lekkage rond leidingen, een lekkage bij de afvoer in huis, of een lekkage onder uw dakbedekking. Onze loodgieter uit Kwadijk staat voor u klaar om de lekkage voor u te verhelpen. Waar het voorheen vaak noodzakelijk was om hak- en breekwerk uit te voeren, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Wij beschikken over handige hulpmiddelen, waarmee we de bron van een lekkage snel voor u kunnen achterhalen. Zo blijft u niet tijden in het puin zitten en wordt een blijvende waterschade aan uw woning tegengegaan!

Een nieuwe cv-ketel laten plaatsen

Ook voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel in uw woning kunt u op de hulp van onze gespecialiseerde loodgieter in Kwadijk rekenen. Wij voorzien u vooraf van advies over de mogelijkheden die u heeft bij het plaatsen van een nieuwe cv-ketel en zorgen daarna voor de installatie hiervan.

Dienstverlening

  • 24/7 loodgieter
  • Riool ontstopping
  • CV ketel reparaties
  • Onderhoud CV

24/7 bereikbaar