Loodgieter Neck – Rob’s Installatie Service 24-uur!

De ervaren CV specialist

Of het nu gaat om installatie of reparatie, wij zorgen voor een CV-ketel die perfect in orde is. Optimaal rendement en een goed verwarmd huis!

24/7 loodgietersbedrijf

Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar, wij staan dus zowel overdag als ’s nachts voor u klaar. Ook in het weekend kunt u ons bereiken voor een (spoed)klus.

Riool ontstopping

Heeft u last van een verstopping? Wij komen direct naar u toe en lossen alles vakkundig op. Zo kunt u snel weer verder!

Snel een ervaren loodgieter nodig?

Onze loodgieter uit Neck helpt u bij loodgietersklussen

Voor het uitvoeren van verschillende loodgietersklussen in en rondom uw woning kunt u op de hulp van onze betrouwbare loodgieter uit Neck rekenen. Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het aansluiten van nieuwe sanitaire voorzieningen op een bestaande afvoer of het plaatsen van een cv-ketel in huis, wij zijn u graag van dienst! Door de jaren heen heeft onze loodgieter in Neck veel ervaring opgebouwd in het uitvoeren van loodgietersklussen waardoor de kans op vervelende complicaties, zoals lekkages, verstoppingen en storingen, minimaal is. U moet er immers niet aan denken dat u kort na het leggen van nieuwe leidingen al te maken krijgt met vervelende lekkages in huis!

Tip: bekijk instructievideo’s en stappenplannen op internet als u zelf loodgietersklussen uit wilt voeren. Zo weet u precies hoe u deze klussen uit kunt voeren, zonder later last te krijgen van lekkages.

Loodgieter uit Neck inschakelen bij verstoppingen

Verstoppingen in de afvoer van uw woning vormen voor veel woningbezitters een grote ergernis. Enerzijds omdat een verstopping vaak lastig zelf te verhelpen is, anderzijds omdat een verstopping gepaard gaat met een smerige stank in huis. Soms kunt u zelfs geen gebruik meer maken van uw toilet of gootsteen bij een verstopping. Gelukkig beschikt onze ervaren loodgieter uit Neck over handige hulpmiddelen om de verstoppingen grondig aan te pakken. Zo bent u vaak dezelfde avond nog van de smerige stank verlost.

Een lekkage oplossen in uw woning

Ook bij een lekkage in uw woning kan onze loodgieter uit Neck de helpende hand bieden met handige hulpmiddelen. Wij hoeven geen hak- en breekwerk uit te voeren om de bron van een lekkage voor u te detecteren. Zodra we de bron van uw lekkage gevonden hebben kunnen we direct voor een passende oplossing zorgen.

Dienstverlening

  • 24/7 loodgieter
  • Riool ontstopping
  • CV ketel reparaties
  • Onderhoud CV

24/7 bereikbaar