Waarom kiest u voor ons

 • De CV specialist
 • 24/7 loodgietersbedrijf
 • Riool ontstopping mogelijk
 • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar

Dakdekker voor dakwerk in Purmerend

Dakwerk kan verschillende soorten werkzaamheden aan het dak omvatten. Dit kan bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuw dak zijn, maar ook het repareren of isoleren van een dak. Ook werkzaamheden als het opsporen en repareren van lekkages vallen onder deze noemer. Werkzaamheden aan het dak is niet iets wat iedereen zomaar zelf kan doen. Het beste kunt u dan ook een professionele dakdekker inhuren voor het verrichten van dakwerk in Purmerend. Onze dakdekkers kunnen alle soorten werkzaamheden aan het dak voor u verrichten op een snelle, veilige en professionele manier. Door ons in te huren hoeft u niet zelf het dak op en weet u zeker dat het werk goed verricht wordt. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met alle soorten dakwerk.

Verschillende werkzaamheden op het dak

Zoals gezegd zijn de werkzaamheden die aan het dak verricht worden zeer divers. Onze dakdekkers zijn echter in staat om al deze werkzaamheden voor u te verrichten. Platte en schuine daken en alle verschillende soorten dakbedekking vormen geen enkel probleem. Wanneer er sprake is van een lekkage op het dak, komen wij snel bij u langs om een inspectie uit te voeren en repareren de lekkage wanneer mogelijk nog dezelfde dag. Ook werkzaamheden zoals het aanbrengen van dakisolatie behoort tot de mogelijkheden. Het isoleren van een dak kan namelijk een grote besparing op het energieverbruik opleveren. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Voor alle soorten dakwerk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen vervolgens bij u langs en voeren gratis een inspectie uit.

Verschillende soorten materialen voor dakwerk

Heeft u problemen aan uw dak? Dan is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Wacht vooral niet tot het probleem vanzelf weggaat, want dit gebeurt niet. Sterker nog, het probleem wordt juist alleen maar groter wanneer u niets doet. U doet er dus goed aan uw dak te repareren of de complete dakbedekking te laten vervangen. Hiertoe heeft u verschillende mogelijkheden, want er zijn veel soorten materialen voor dakwerk. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij zetten hieronder een aantal materialen voor dakwerk op een rijtje.

Dakbedekking voor plat dak

Voor wat betreft materialen voor dakwerk op uw platte dak heeft u grofweg drie verschillende opties: bitumen, pvc en EPDM.

 • Bitumen: dit materiaal voor dakwerk is makkelijk te plaatsen en bovendien onderhoudsvriendelijk. Daarnaast gaat bitumen om en nabij de 25 jaar mee.
 • Pvc: de levensduur van pvc ligt, net als bij bitumen, ook rond de 25 jaar. Het verschil tussen deze materialen voor dakwerk is dat pvc ook in het wit verkrijgbaar is.
 • EPDM: in tegenstelling tot bitumen en pvc gaat EPDM aanzienlijk langer mee. Dit materiaal heeft namelijk een levensduur van zo’n 40 jaar. Vervanging is dus (vrijwel) nooit nodig.

Materialen voor dakwerk aan een hellend dak

Voor wat betreft een hellend dek kennen we natuurlijk weer andere materialen voor dakwerk. Ook hier kennen we grofweg drie verschillende soorten: dakpannen, metaal en riet.

 • Dakpannen: verreweg de meeste hellende daken in ons land worden bedekt met dakpannen. Op zich niet gek, want het materiaal is goedkoop en biedt goede bescherming. Bovendien heeft de dakpan een lange levensduur.
 • Metaal: wanneer we praten over metaal met betrekking tot materialen voor dakwerk, doelen we op aluminium, koper en zink. Deze materialen zijn flexibel, onderhoudsvriendelijk en gaan aanzienlijk langer mee dan dakpannen.
 • Riet: dit was vroeger één van de goedkoopste materialen voor dakwerk. Toch zien we steeds minder rieten daken in ons land. Dit komt met name vanwege het brandgevaar. Bovendien kan riet niet op ieder hellend dak gelegd worden.

Waarom kiest u voor ons

 • De CV specialist
 • 24/7 loodgietersbedrijf
 • Riool ontstopping mogelijk
 • Bel vandaag nog!

24/7 bereikbaar!